Teilereiniger

Novinky MEWA

Nový produktový film: Takto jednoduché je čistenie súčiastok

Nový produktový klip: Prenajmite si čistič súčiastok BioCircle od spoločnosti MEWA

Vyčistenie zaolejovaného nástroja, čistenie zamastených súčiastok – zdá sa, že to bude veľa práce. Omyl! S umývacím stolom BioCircle vo Vašich službách je čistenie súčiastok detskou hrou. To uvidíte v našom novom produktovom filme.

Ak ide o čistenie zaolejovaných, zamastených súčiastok, každý si to spája abrazívnymi rozpúšťadlami. To sa môže zmeniť. Pretože s umývacím stolom BioCircle bez obsahu prchavých organických látok ide čistenie ľahko a bezpečne od ruky. To uvidíte v našom novom produktovom filme. Každý, kto si pozrie klip, bude chcieť umývací stôl okamžite vyskúšať.

Vo filme jeden z našich zamestnancov ukazuje zákazníkovi, ako sa zariadenie používa. Pomocou štetcovej sprchy je zariadenia s malými súčiastkami, nástroje a skrutky možné jemne a dôkladne vyčistiť. Čistiaci prostriedok je extrémne účinný a súčasne šetrný k životnému prostrediu a pokožke. Umývacie stoly, ktoré sú dostupné v dvoch veľkostiach, sa vďaka svojim kolieskam veľmi flexibilne dostanú na miesto použitia.

Výhody stola BioCircle na prvý pohľad:

• Vysoká účinnosť: dôkladne očistenie od olejov a mazív
  • Ekologickosť: biologicky odbúrateľný čistiaci prostriedok
  • Zdravotná nezávadnosť: bez obsahu rozpúšťadiel, pH neutralita: ľahká obsluha
  • Flexibilita: mobilné použitie vďaka kolieskam
  • Okamžitá použiteľnosť: vďaka nášmu údržbovému servisu
  • Dodávka a zaškolenie do princípu fungovania
  • Výmena filtrov a opotrebovateľných dielov, ako aj doplnenie čistiacej tekutiny
  • Okamžitá pomoc a výmena pri závadách
  • Odstraňovanie kalu a čistenie

Zistite viac o MEWA Bio-Circle