WEBEREI_x_DSC7199.tif

Nový film: Úplne zblízka!

Strhujúci pohľad na výrobu a využívanie našich čistiacich utierok

Zábery z rýchlo rotujúceho bubna práčky, vystreľujúce člnky, ktoré sa pohybujú hore a dole na veľkých tkáčskych strojoch, pohľady zo závratných výšok z krídla veterné elektrárne. Nový film MEWA ukazuje z neobvyklej perspektívy to, prečo je naša čistiaca utierka úplne bezkonkurenčne dobrá. A to v sprievode dramatických beatov počas vzrušujúcich 100 sekúnd.

Dokonalosť je v detaile. Človek sa niekedy musí dostať veľmi blízko, aby si uvedomil, prečo je niečo tak jedinečné. Tento nápad inšpiroval spoločnosť MEWA k tomu, aby vytvorila mimoriadne video zložené zo zaujímavých
záberov. Film začína scénou z tkáčovne MEWA, kde sa v krátkych záberoch ukazuje perfekcionizmus výrobných procesov. Špičkové technológie. Tu zo špeciálneho vlákna vzniká tá najlepšia čistiaca utierka na svete. Savá, odolná proti roztrhanie, rozmerovo stabilné a čo je najdôležitejšie - opakovateľne
použiteľná.

Ruky ľudí, stroje, tlačiareň, autodielňa, veterná elektráreň. 2,7 miliónov užívateľov denne. Naša sila spočíva v neustálom nasadení. Nezáleží na tom, v akej brandži. Utierka je niekoľkokrát použitá, než je vhodená do bezpečnostného kontajnera SaCon, ktorý zachytáva kamera i zvnútra. Tu začína
najmodernejší recyklačný systém. Rýchly sled obrazov sprevádza utierku v bubnoch práčok, na sušiacich linkách a pri nemilosrdné kontrole kvality. Používanie ekologických prostriedkov a opätovné tepelné využitie odpadových látok vzniknutých pri praní je pritom pre MEWA samozrejmosťou. Materiál, proces výroby a systém opakovaného používania dokazuje, že je čistiaci utierka až do samého detailu šetrná k životnému prostrediu. Na záver sa objavujú utierky čerstvo vyprané - pripravené na svoju ďalšiu prácu.

Video k čistiacim utierkam "Úplne zblízka"