T100_20_Member (1).jpg

MEWA je šampiónom v inováciách

TOP 100

MEWA je šampiónom v inováciách

Naše schopnosti presvedčili porotu v súťaži TOP 100. Od 19. júna 2020 patrí MEWA oficiálne medzi 100 najlepších a najviac inovatívnych spoločností v Nemecku.

Najvyšší počet bodov sme nazbierali v kategórii "Inovatívne procesy a organizácia". Na odbornú porotu zapôsobili tiež technické novinky, ako napríklad naše ekologické systémy alebo digitálny testovací systém pre výstražný reflexný odev, ktorý sme v brandži zaviedli ako prvý. Skvele boli prijaté aj naše postupy orientované na trendy, s ktorými do našich plánov začleňujeme znalosti a kompetencie našich zákazníkov či zamestnancov.

Ocenenie TOP 100 za mimoriadne inovačné úsilie a nadpriemerné úspechy v tejto oblasti udeľuje od roku 1993 mediálna spoločnosť compamedia. Projekt vedie po vedeckej stránke prof. Dr. Nikolaus Franke, zakladateľ a člen správnej rady Inštitútu pre podnikanie a inovácie na viedenskej ekonomickej univerzite. Mentorstvo TOP 100 sa ujal fyzik a vedecký redaktor Ranga Yogeshwar. Partnermi projektu sú nemecká výskumná organizácia Fraunhofer-Gesellschaft pre podporu aplikovaného výskumu a asociácie stredne veľkých podnikov BVMW.

Z ocenenie máme radosť, zmeny berieme ako príležitosť.