Awards_PR-Bild-Award_4k.jpg

Ocenenia a vyznamenania

Najlepšia PR fotografia roka!

Ocenenie: Máme najlepšiu PR fotografiu roka!

Zo súťaže o najlepšiu PR fotografiu roka sme vyšli ako víťazi. Naša fotografia zvíťazila nad 1 500 súťažnými fotografiami a popri žiadanom ocenení „PR-Bild Award“ získala hneď dve trofeje: Stala sa z nej „PR fotografia roka“ a „Najlepšia produktová fotografia“.

Húževnatí chlapci v závratnej výške

Víťazný motív zachytáva dvoch stavebných robotníkov v úchvatnej akcii na lešení v závratnej výške. Jeden leží bokom na podlahe, druhý letí vzduchom, všade naokolo prach. Spoločnosť MEWA poslala túto fotografiu do súťaže o žiadané ocenenie „PR-Bild Award“ – a zvíťazila! V súťaži news aktuell, dcérskej spoločnosti skupiny dpa, získala fotografia hlavnú cenu ako „PR fotografia roka“ a bodovala tiež ako „Najlepšia produktová fotografia“. A konkurencia bola pritom veľká: O cenu sa uchádzalo 1 500 fotografií z Nemecka, Rakúska a Švajčiarska.

Záber so silným nábojom

Kuriozita: Naša fotografia vznikla skôr „náhodne“. V skutočnosti sme hore na lešení nakrúcali video, ktoré má ukázať, že naše nové odevy DYNAMIC skutočne zvládnu akýkoľvek pohyb. Namiesto toho, aby boli muži zobrazení „klasicky“ pri práci, scenár uvádzal loptovú hru s riskantnými akciami a skokmi a parkúrovom štýle. Nápad: Na svoje pracovné oblečenie sa môžeš spoľahnúť – prispôsobí sa. Počas nakrúcania sa fotografovalo. Jann Klee fotil zábery pre pohľad do zákulisia. Ale fotografie boli tak presvedčivé a tak dobre znázorňovali náladu, že spoločnosť MEWA ich použila ako tlačové fotografie. S veľkým úspechom! Veľmi nás teší, že naše posolstvo fungovalo tak dobre, že sme o tom presvedčili dokonca marketingových profesionálov.