Oblasť Pre tlač

• Putztuch SaCon mit Deckel 1.tif

Trvalo udržateľná ochrana životného prostredia vo firmách

Trend textilného sharingu je veľmi obľúbenou témou nielen v domácnostiach. Princíp opakovaného použitia od spoločnosti MEWA však ukazuje, ako tento praktický systém možno dobre implementovať tiež vo výrobných spoločnostiach a firmách. Behom okamihu tak môžete továreň alebo dielňu premeniť na ekologicky šetrnú prevádzku. To dáva dobrý pocit a robí danú firmu atraktívnejšiu pre zamestnancov aj zákazníkov.
  • _JB_2126.jpg

Ekologicky čisté, ekonomicky výhodné

Požiadavky na hygienu a čistotu získali počas koronavírusovej krízy nový rozmer aj v priemyselných podnikoch alebo u remeselníkov. Odklon od jednorazových výrobkov sa však prejavoval už pred pandémiou. Stále väčšiu podporu si získavajú systémy opätovného využívania a obehového hospodárstva. Sú to výrobky s dlhou životnosťou, energetická účinnosť, optimalizácia spotreby vody, používanie ekologicky šetrných pracích a čistiacich prostriedkov a krátke lokálne dodávateľské reťazce. Tieto myšlienky rozvíja poskytovateľ textilných služieb firma MEWA so svojim servisom čistiacich utierok už viac ako 100 rokov.

• 09_Trockner.jpg

Digitálna transformácia "Made by MEWA"

"Vyzdvihnúť, vyprať, doviezť". Tak je možné zhrnúť hlavný obchodný princíp spoločnosti MEWA, ktorá poskytuje textilné služby. Už v roku 2011 sa pri zahájení prevádzky zariadenia na spracovávanie čistiacich utierok v severnom Nemecku rozhodla dôsledne zaviesť nové procesy pre užívateľov, operátorov a manažérov.
  • CMYK_181015_MEWA-8_DSC8521_f1.tif

Osvedčený nápad, ktorý je stále aktuálny

Ľudia dnes môžu zdieľať autá, softvér, ale aj textilný tovar, ktorý priemyselné podniky alebo podnikatelia potrebujú v každodennej prevádzke. V dobách COVID-19 sa však musí myslieť aj na hygienické požiadavky. MEWA ponúka bezproblémové využívanie služieb s dlhoročnými overenými technológiami z textilnej brandže.

Vaše kontaktné osoby

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10