sb10069719aq-001.jpg

Oblasť Pre tlač

• Putztuchsystem - SaCon

16. Svetový deň bezpečnosti pri práci

K opatreniam proti ohrozeniam na pracovisku patrí aj informovanosť zamestnancov, napr. o zaobchádzaní s kvapalinami nebezpečnými pre životné prostredie. K tomu patrí najmä likvidácia materiálov, ale aj bezpečné uloženie a transport znečistených čistiacich materiálov.

• Schmutzfangmatten - Fußmatten

A takto ostane špina vonku

Zima so sebou prináša vlhkosť, blato a sneh. Aby sa táto špina neroznášala po celej firme, ponúka MEWA odolné štetinové rohožky – ideálnu rohož pre vlhké ročné obdobie.

• _J4B0317.tif

Čistiace utierky v teste pevnosti

V prevádzkach a vo výrobných zariadeniach a remeselníckych dielňach sa vyskytujú znečistenia najrôznejšieho druhu. Veľa podnikov sa spolieha pri čistení strojov a pracovísk na textilné utierky v systéme viacnásobného použitia. Poskytovateľ týchto služieb dáva k dispozícii čisté utierky na viacnásobné použitie, utierky po použití vyzdvihne, ekologicky vyperie a čisté ich opäť dodá. Aby boli súčasťou tohto kolobehu výlučne utierky najvyššej kvality, testuje spoločnosť MEWA svoje utierky vo vlastnom skúšobnom laboratóriu.

• Putztücher - MEWATEX

Bezpečnosť a čistota v dielni

Olej, benzín alebo brzdová kvapalina – tento druh znečistenia patrí v autoservisoch ku každo-dennému životu. Ale ako ich odstrániť čo najefektívnejšie a bez bezpečnostného rizika? MEWA, svetová značka pre viacnásobne použiteľné čistiace utierky, ponúka utierky s mimoriadnou ab-sorpčnou schopnosťou a plným servisom.

Vaše kontaktné osoby

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10