Oblasť Pre tlač

• ABE-Moulins-Legemasch-18.tif

Hygienicky čisté

V čase epidémie koronavírusu musia priemyselné spoločnosti a dielne ponúkať svojim zamestnancom vysoký stupeň bezpečnosti. Okrem vhodného ochranného odevu, dezinfekčných prostriedkov, hygieny a čistoty vo výrobných halách by mali byť bezpečné aj nástroje a pomocné materiály, ktorých sa dotýkajú.
  • 09_Trockner.jpg

Digitálna transformácia "Made by MEWA"

"Vyzdvihnúť, vyprať, doviezť". Tak je možné zhrnúť hlavný obchodný princíp spoločnosti MEWA, ktorá poskytuje textilné služby. Už v roku 2011 sa pri zahájení prevádzky zariadenia na spracovávanie čistiacich utierok v severnom Nemecku rozhodla dôsledne zaviesť nové procesy pre užívateľov, operátorov a manažérov.
  • CMYK_181015_MEWA-8_DSC8521_f1.tif

Osvedčený nápad, ktorý je stále aktuálny

Ľudia dnes môžu zdieľať autá, softvér, ale aj textilný tovar, ktorý priemyselné podniky alebo podnikatelia potrebujú v každodennej prevádzke. V dobách COVID-19 sa však musí myslieť aj na hygienické požiadavky. MEWA ponúka bezproblémové využívanie služieb s dlhoročnými overenými technológiami z textilnej brandže.
  • Putztuch-System

Priemysel 4.0

Montážne linky, priemyselná robotika, automatizácia, digitalizácia. Výrobné podniky sa za posledných 100 rokov veľmi zmenili. MEWA bola na čele všetkých týchto dôležitých medzníkov.

Vaše kontaktné osoby

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10