Pracovní oblečení od firmy MEWA

Tady pracují profesionálové. Aby bylo na první pohled jasné, kdo k týmu pracovníků firmy patří, lze dosáhnout rozeznatelnost pracovníků a jejich odlišení se konkurence pomocí pracovního oblečení, poskytujícího pracovníkům jednotný vzhled, ladícího však přesto individuálně s postavou každého z nich. I kdyby však zaměstnavatel nad volbou pracovního oblečení k jednotnému vystupování svých zaměstnanců přemýšlel sebevíc, jednu věc neplánuje sotva: individuální osobní záliby členů jeho týmu – nosí-li raději vestu nebo bundu, triko s límečkem nebo bez, kalhoty s náprsenkou nebo kalhoty s páskem. Jedná-li se o pracovní oblečení, má každý zaměstnanec vlastní představu o tom, co je pohodlné, moderní a praktické.

Zaměstnanci mají rádi individuální pracovní oblečení

„Uloží-li nadřízený jeho pracovníkům nošení jednotného pracovního oblečení, může se to u nich setkat až s odporem,“ říká ze zkušenosti Veronika Lipovská, jednatelka společnosti MEWA Textil-Service s.r.o. Často nechávají pracovníci firemní pracovní oblečení ve skříni a v práci chodí v jejich oblíbených kalhotách. Aby k takovým konfliktům nedocházelo, radí Veronika Lipovská firmám: „Je důležité, aby pracovníci jejich firemní pracovní oblečení nosili rádi. Přiznáte-li vašim pracovníkům právo se k vašim záměrům do jisté míry vyjadřovat, hodně to přitom pomůže. „Velcí výrobci textilního zboží nabízejí více kolekcí pro řemeslníky různým obsahem, formami a velikostmi ve vzájemně sladěných barevných provedeních. A samozřejmě i ve všech třídách bezpečnosti. „V našich různých řadách pracovního oblečení je tak prakticky pro každou firmu k dispozici výběr vhodného vzhledu z hlediska módy, funkčnosti i ceny,“ uvádí Veronika Lipovská dále. Z nich si mohou pracovníci vybírat jejich speciální oblíbené kombinace, a v konečném efektu tak přesto vystupují opticky jako jednotný firemní tým.

Pracovní oblečení v osvědčeném systému komplexního servisu firmy MEWA

Kdo chce zpříjemnit všední pracovní den sobě i svým pracovníkům ještě víc, může využít službu tzv. managementu oblečení, poskytovanou firmou MEWA: zahrnuje vyzvednutí oblečení, péči o něj a údržbu, přivezení zpět, jakož i spolehlivý zákaznický servis. Pracovní oblečení tak bude vždy v dobrém stavu. Změní-li se potřebná velikost oblečení nebo dojde-li k posílení pracovního týmu o další členy, budou příslušné součásti oblečení jednoduše vyměněny nebo se zásilka ošetřeného oblečení rozšíří o další potřebný počet kusů požadované velikosti. Tuto komplexní službu MEWA nabízí i nejmenším firmám.

Váš kontakt

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10