Moderní, funkční a odolné: kolekce oblečení pro řemeslníky s možností mnoha kombinací

Trendy v pracovním a volnočasovém oblečení se k sobě začínají stále více přibližovat. Pracovní oděvy však samozřejmě i nadále musí splňovat požadavky pro různé typy činností, ať už se jedná o bezpečnost, praktičnost, pohodlnost, moderní vzhled nebo individuálnost. „Moderní a dynamický vzhled upoutá na první pohled. Nezáleží na tom, zda jde o ženu nebo o muže v řemeslnické branži. Udělat dobrý dojem na zákazníky je velice důležité,“ vysvětluje Veronika Lipovská, jednatelka společnosti MEWA Textil-Service s.r.o.

Široká škála kombinací pro každé využití

Trendline je perfektní volbou pro moderní, profesionální řemeslníky a řemeslnice. Nabízí přesně padnoucí střihy, zajímavé dvoubarevné kombinace látek a mnoho opticky nápadných detailů. Kromě atraktivního vzhledu pracovní oblečení okouzlí také užitečnými kapsami pro bezpečné uložení věcí. K dalším praktickým prvkům patří například zesílená látka na kolenou nebo reflexní paspule pro lepší viditelnost v přítmí.

Ke komfortu nošení při práci přispívají ergonomické střihy, nastavitelné gumové pásky a elastické vsadky. Natahování se, shýbání, klečení nebo ležení tak není problém. Nejrůznější bundy, vesty, kalhoty, „lacláče“ nebo košile skvěle padnou i ženám. Jednotlivé části oblečení jsou dostupné ve všech běžných velikostech a různých barevných variantách. Kolekce je díky tomu vhodná pro každý typ práce, přičemž si vyberou to pravé oblečení v podnikových barvách všichni členové týmu.

Vhodná pokrývka hlavy přes Katalog

V mnoha řemeslných odvětvích je práce spojená s nebezpečím úrazů. Předměty padající z výšky, pohyblivá břemena nebo nárazy do překážek mohou vést k obzvláště těžkým zraněním v oblasti lebky. Tam, kde je pokrývka hlavy bezpodmínečně nutná, přijde opravdu vhod rozmanitý katalog MEWA s výrobky pro bezpečnost při práci "World Wide Work by MEWA".

Výběr přiměřené pokrývky hlavy – od jednoduchých kšiltovek, přes klasické pracovní helmy až po ochranné průmyslové přilby – sortiment MEWA je v souladu s přesnými požadavky jednotlivých pracovních odvětví. U pokrývek hlavy ale nabídka samozřejmě nekončí. Mezi výrobky pro bezpečnou práci najdete i speciální boty, rukavice nebo ochranné pomůcky zraku či sluchu.

Váš kontakt

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10