MEWA znamená väčší rast

Optimistické obchodné čísla

MEWA sa môže pochváliť úspešným rokom 2016. S viac zamestnancami sme mohli obslúžiť viac zákazníkov, získať nové trhy a docieliť zvýšenia obratu. Investujeme aj do rozširovania a novej výstavby našich závodov, okrem iného v Saarlouis, Ríme a Weil im Schönbuch. Portugalsko a Rumunsko sú naše nové trhy.

Náš súčasný rozvoj podnikania:

• Viac zákazníkov: počet našich zákazníkov vzrástol o 4 percentá z 174 000 na viac ako 180 000.
  • Viac zamestnancov: počet našich zamestnancov vzrástol zo 4 900 (2015) na 5 200 (2016). To predstavuje nárast o 6 percent.
  • Vyššie tržby: naše tržby vzrástli o viac ako 4 percentá z 612 miliónov eur na 638 miliónov eur.
  • Ďalšie krajiny, v ktorých pôsobíme: po expanzii do Rumunska a Portugalska poskytujeme naše služby zákazníkom už v 23 krajinách.
  • Viac pobočiek a ich veľkosť: nový závod v Saarlouis (2016), nové logistické centrum v Ríme (2017), v rovnakom roku bude zahájená tiež výstavba nášho nového závodu vo Weil im Schönbuch.

Pozitívny vývoj našich obchodných čísel potvrdzuje našu podnikateľskú stratégiu a posilňuje našu pozíciu jedného z vedúcich poskytovateľov v oblasti priemyselných textílií v Európe.