News_Onlineshop_UK.jpg

MEWA uvádza v Anglicku na trh prvý internetový obchod

Čistiace utierky v digitálu

MEWA uvádza v Anglicku na trh prvý internetový obchod

V Anglicku bol nedávno spustený náš prvý internetový obchod s čistiacimi utierkami. Výber a objednávka správneho príslušenstvo pre čistenie bude pre našich zákazníkov teraz ešte jednoduchšie.

Ak sú pre vás čistiace utierky MEWA novinkou, je pre vás pripravený interaktívne online sprievodca s názvom cloth finder. Pomocou neho môžete ľahko zistiť, ktoré priemyselné čistiace utierky sú optimálne a vhodné pre danú aktivitu. Okrem toho sa vás cloth finder opýta tiež na niekoľko otázok ohľadom typu nečistôt a požadovaného čistiaceho účinku.

Náš online sprievodca vám môže tiež poskytnúť odporúčania o frekvencii čistenie a vyčísliť mesačné náklady na prenájom čistiacich utierok. Skúsení zákazníci jednoducho vyberú požadovaný produkt a kliknú na nákupný košík. Online sú k dispozícii čistiace utierky vo všetkých kvalitatívnych prevedeniach od MEWATEX, MEWATEX PLUS až po MEWATEX ULTRA, vrátane našich olejových rohoží MULTITEX.

Spočiatku bude nová platforma dostupná len na anglickom trhu, v príprave je adaptácia tiež pre ostatné trhy.

Cloth finder jednoducho a ľahko: https://www.mewa.co.uk