Putztuchsystem

Nastáva čas, zabezpečiť si najlepšiu štartovaciu pozíciu pre rok 2020

Jeseň začína

Nastáva čas, zabezpečiť si najlepšiu štartovaciu pozíciu pre rok 2020

Ten, kto teraz zaspí, zmešká správny štart v novom roku. Začiatok jesene je pritom ideálny pre získanie konkurenčných výhod. V poslednom kvartáli samozrejme vždy býva veľa práce. Tím je ale tiež odpočinutý a otvorený zmenám. Najlepšie sú inovácie s minimálnym úsilím a maximálnym výsledkom. Nie je to azda pravda? Ale je, v spoločnosti MEWA rozhodne áno.

MEWA ponúka zdieľanie textilu, takzvaný textilsharing. Jedná sa o prenájom kvalitného textilu s kompletným servisom. Tento aktuálny trend predstavuje pre podniky veľké uľahčenie. Nakupovanie je minulosťou. Dnes zdieľame, pretože nechceme zaťažovať životné prostredie. Šetríme zdroje a stmeľuje tak ešte viac tím. Systém čistiacich utierok MEWA dokazuje, že to funguje. Vysoko absorpčné utierky sú v dielňach alebo továrňach vždy k dispozícii. Zamestnankyne a zamestnanci môžu mať istotu, že sú ich nástroje a stroje vždy dokonale čisté. Ak sa už nedajú utierky použiť, uschovajú sa do bezpečnostného kontajnera SaCon. MEWA utierky vyzdvihne, šetrne k životnému prostrediu je vyperie a znovu dodá čisté. Jednotné a spoľahlivé utierky, bezpečný SaCon a ekologický, moderný systém motivuje pracovníkov. V neposlednom rade tiež dobre pôsobí na zákazníkov. Ďalšie konkurenčné výhody sú naporúdzi: presné plánovanie rozpočtu, úspora času, vyššie výkony i kvalita.

Zaujal Vás prenájom miesto nákupu? MEWA ponúka prenájom od čistiacich utierok až po rohože a podložky na zachytávanie oleja. Všetky systémy je možné rýchlo a bez problémov uviesť do prevádzky. Tak je možné zabezpečiť si pre rok 2020 to najlepšie štartové miesto na trhu.