Putztuchsystem

Medzinárodný deň životného prostredia v našom záujme

Hviezda v oblasti udržateľnosti - čistiaca utierka

Pri príležitosti Svetového dňa životného prostredia by sme radi predstavili nášho najosvedčenejšieho hráča v oblasti hospodárnosti a ekológie – textilnú čistiacu utierku. S najnižšou možnou spotrebou zdrojov udržuje v perfektne čistom stave stroje a súčiastky v mnohých európskych podnikoch a továrňach.

V prvom rade: naša čistiaca utierka nie je zameraná len na vonkajšok. Vybielená žiarivosť tu nehrá hlavnú úlohu. Pracuje čisto a nenápadne. Už na prvý dotyk zistíte, že táto utierka je vážne šikovná. Oceníte to napokon najmä pri utieraní olejov, mazív alebo rezných kvapalín. Každý si rýchlo všimne, ako dobre absorbuje nečistoty.

Naša čistiaca utierka si nezaslúži 15minútovú pozornosť. Jej cieľom je dlhodobý úspech, nie jednorazové použitie s konečnou stanicou v odpadkovom koši. Je to ozajstná vytrvalkyňa. V dielňach alebo výrobných závodoch sa dá opätovne využiť až päťdesiatkrát.

Vďaka čistiacej utierke MEWA sú efektívne znovu využité aj odpadové látky. Veľkú časť olejov a tukov, ktoré z utierok vyperieme, upravujeme a používame ich pre vykurovanie umývacích a sušiacich liniek. Do nášho energetického cyklu tak môžeme ročne vrátiť okolo 7 miliónov litrov oleja a tukov.

Preto spoločne s 2,7 miliónmi zákazníkov z priemyselných podnikov vidíme v čistiacich utierkach MEWA naozaj trvalo udržateľný produkt.