lkw_wien_schoenbrunn_4..JPG

MEWA je jednotkou v Dolnom Rakúsku

Austria's Leading Companies

MEWA je jednotkou v Dolnom Rakúsku

MEWA získala v ankete ALC-Award (Austria's Leading Companies) pre Dolné Rakúsko prvé miesto v kategórii "Podnik s obratom nad 10 miliónov eur". V tomto roku bolo ocenenie rakúskeho denníka "Die Presse", združenie pre ochranu veriteľov KSV 1870 a PwC udeľovalo už po dvadsiaty druhý raz. Cena je určená spoločnostiam, ktoré v deviatich spolkových krajinách Rakúska čo najviac udržateľne ovplyvňujú hospodárstvo a ďalšie oblasti.

Na prvním místě jsme se ocitli také v roce 2016. V současné ekonomicky turbulentní době je však takéto ocenenie o to cennější. Jsme hrdí, máme radost a děkujeme všem našim zaměstnancům, kteří nám tento výsledek umožnili.

Rozhodujúcim faktorom pre umiestnenie v ankete je hospodárska výkonnosť podniku v predchádzajúcich troch rokoch. Pre objektívne posúdenie sú víťazi vyberaní na základe špeciálne vyvinutého modelu ukazovateľov. Tí, ktorí sú zapojení do bezpečnostnej kontroly v inšpekčnej spoločnosti TÜV AUSTRIA môžu prípadne získať bonusové body v oblasti kvality a spoľahlivosti.