NEU__AB_5165.tif

MEWA patrí k najlepším zo všetkých zamestnávateľov v krajine

Štúdia "Leading Employer"

MEWA patrí k najlepším zo všetkých zamestnávateľov v krajine

Už tretíkrát sme boli ocenení ako lídri medzi zamestnávateľmi. Na základe štúdie, ktorá sa každoročne uskutočňuje od roku 2017, patríme k najlepším poskytovateľom práce v Nemecku.

Nezávislá štúdia je založená na veľmi rozsiahlej databáze, preto sme na titul "Leading Employer" obzvlášť hrdí. Skúmalo sa 100 000 spoločností, hodnotenie prebehlo medzi 200 medzinárodnými zdrojmi a využilo sa 300 vyhľadávacích robotov. Na analýzu prispelo celkom osem miliónov dát.

Čo stojí v spoločnosti za spokojnosťou, zdravým prostredím, za porozumením hodnotám a čo patrí k benefitom? Čo o nás hovoria zamestnanci, audítori, uchádzači o prácu, odborníci a novinári? Aká vyhlásenie môžeme nájsť v štúdiách, súťažiach, na portáloch s recenziami, v auditoch a prieskumoch?

Výsledok je ten, že MEWA patrí k úzkemu okruhu tých najlepších zamestnávateľov v celej krajine. Máme z toho ohromnú radosť, pretože tak vieme, že sme na správnej ceste. Chceme ponúknuť našim súčasným i budúcim zamestnancom a zamestnankyniam príjemné, bezpečné, inšpiratívne a na budúcnosť zamerané pracovné prostredie