Od zváračskej zástery až po hodvábny šál: Je tu nový katalóg World Wide Work by MEWA

V novom katalógu „World Wide Work by MEWA“ dostanú ženy to, čo si zaslúžia. Aj muži. Teda 360 strán plných atraktívnych a funkčných ochranných pracovných výrobkov a ešte viac. Presne na jeseň vychádza najnovšie vydanie značkového katalógu týkajúceho sa bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci „World Wide Work by MEWA“ (

Motto znie: Ženy vo svete práce. To sme nevybrali náhodou. „Počet žien, ktoré hľadajú moderné pracovné oblečenie a funkčné príslušenstvo, značne stúpol,“ vysvetľuje Veronika Lipovská, konateľka spoločnosti MEWA Textil-Service SR s. r. o. „Tento vývoj zohľadňujeme pri príprave aktuálneho katalógu.“ Preto sme rozšírili ponuku pre cieľovú skupinu – ženy. A tak ponúkame okrem iného nové softshellové nohavice dámskeho strihu, ešte viac vypasované bundy a širší výber modelov dámskej ochrannej obuvi. Celý sortiment pre mužov a ženy tvorí približne 5000 výrobkov, od ochranných pracovných výrobkov cez biznis oblečenie až po outdoorové textílie.

Jedinečný je vo World Wide Work by MEWA pestrý výber známych značiek z Európy, ktoré spája katalóg:

- Od Ansell, Elten, Helly Hansen cez Hakro, Honeywell, Korsar po Puma v ňom nájdete všetky veľké mená z našej branže.
- Novým v našej ponuke je francúzsky výrobca Jallatte.
- Nájdete tu veľa inovatívnych technológií, napr. pracovnú obuv so športovým pružením alebo ochranné rukavice, ktoré spĺňajú takmer všetky požiadavky – od ochrany pred porezaním po ochranu pred elektrostatickým výbojom.

Ochrana zdravia a bezpečnosť pri práci v jednom balíku

Ponuka katalógu World Wide Work by MEWA sa líši od iných objednávacích katalógov odbornou spôsobilosťou, ktorú ponúka MEWA, odborník na pracovné odevy s dlhoročnou tradíciou. Spoločnosť okrem toho pôsobí v celej Európe, a preto môže zo všetkých svojich pobočiek zabezpečiť rovnako vysokú kvalitu a dodávky aj v Španielsku, Belgicku alebo Maďarsku. Ktorý výrobok je vhodný na aké použit

Zákazníci, ktorí už využívajú ponuku služieb MEWA, nájdu v ponuke „World Wide Work by MEWA“ doplnky, ktoré farebne ladia s ich pracovným alebo ochranným odevom, spolu s kompletnými službami. Môžeme zabezpečiť aj individuálnu potlač alebo vyšitie jednotlivých kusov oblečenia firemným menom alebo logom. Tak môžu byť rôzne tímy jedného podniku vybavené kompletne a farebne jednotne: pracovný odev vo výrobe, ochranný výstroj na nebezpečné činnosti, biznis oblečenie pre manažment vrátane všetkých potrebných detailov od ochranných okuliarov až po hodvábny šál.

V spoločnosti Felder Löttechnik, ktorá sídli v Oberhausene tieto výhody poznajú: „Od hlavy po päty sme nastavení na MEWA,“ hovorí Tanja Sell, nákupca spoločnosti Felder. „Všetci zamestnanci nosia pracovný, príp. ochranný odev značky MEWA. Zvyšok objednávame z katalógu. Pri výbere pracovnej obuvi sú naši zamestnanci veľmi prieberčiví – mimochodom, muži viac ako ženy. Radi nosia najnovšie modely z katalógu WWW.“
Všetky výrobky sa dodávajú do 72 hodín. Katalóg si možno objednať prostredníctvom webovej stránky MEWA (http://www.mewa.sk/kontakt/objednaci-katalog/).ie? Ako firma o sebe vytvára dobrý celkový obraz, a to celoplošne? Poradcovia pre zákazníkov spoločnosti MEWA odpoveď na to poznajú, pretože poznajú dopyt.

Váš kontakt

Michal Peterka

MediaTrust Communications spol. s r.o.

Praha 10