MEWA36564.jpg

Úspešne ukončenie testovacej fázy

MEWA otvorila nový, top moderný podnik vo Weil im Schönbuch

Vždy sme radi o krok napred, pokiaľ ide o servis, technológie a ochranu životného prostredia. Preto sme vo stuttgartskej aglomerácii vybudovali jednu z najekologickejších a najmodernejších tunelových umývacích liniek v Európe. Vďaka inovatívnym technológiám zabezpečuje naše nové zariadenie v Bádensku-Württembersku meste Weil im Schönbuch čistotu a súčasne nezaťažuje životné prostredie.

Na niekdajšom prekladisku vznikol na 10 000 metroch štvorcových úplne nový podnik s najmodernejšou automatizáciou prepravy a triedenie. K tomu sa pridali správne budovy, sklad pracovného oblečenia a šijacie dielňa. Mesačne sa tu vyperie, a ak je potreba aj opraví, pol milióna kusov pracovného oblečenia, ktoré potom dodáme opäť čisté zákazníkom. Za hodinu tu spracujeme až 800 kilogramov bielizne.

Technika ale nie je všetko. Na zabezpečenie väčšieho výkonu a kapacity samozrejme potrebujeme aj väčšie tím. Naši obchodný vedúci vo Weili, Hannes Steidinger a Andreas Wais, získali 100 nových zamestnankýň a zamestnancov, ktorí po preškolení v spoločnosti pracujú od začiatku leta. Celkom 165 kolegyňou a kolegov sa vo Weil im Schönbuch stará o 5700 podnikov, ktorí využívajú služby našej pobočky.

Tu sa pozná každý menom - Hannes Steidinger a Andreas Wais